maandag 14 maart 2011

Fietsen naar het werk

Sinds enkele weken proberen Jo en ik naar het werk te fietsen (10 km enkel). Nu het 's morgens al licht is en de temperaturen iets zachter, is het nog fijner om op de fiets te springen en te vertrekken. En 's avonds kom ik helemaal uitgewaaid terug thuis. Ik merk dat het al een pak beter gaat dan een week of drie geleden! En we krijgen er nog geld voor ook! :-)

3 opmerkingen:

  1. Proficiat! Lopen, fietsen, ... nu nog zwemmen en je kan aan de triatlon deelnemen! Nee meid, alle gekheid op een stokje, je doet het heel goed hoor! Zo volhouden en in september sta je op 3355 m!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gisteren ging het helemaal niet zo goed: ik moest mijn twintigste start-to-run les stoppen; het ging gewoon niet. Ik was zo moe. Ik weet niet wat me overkwam. Ook dinsdagavond was ik doodop. Mijn lichaam even laten rusten zeker? Vandaag dus niet met de fiets naar het werk gekomen! Jammer....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Heidi,
    Laat de moed niet zakken hé meid! Het is heeeeel normaal dat je (iedereen) af en toe mindere dagen hebt. Soms door tevoren toch teveel te doen, soms door stress, soms door ...??? Dikwijls kan je ook de oorzaak niet achterhalen en dat is nog het meest frustrerend vind ik zelf.
    Maar het allerbelangrijkste voor ons allemaal is: blijf luisteren naar je lichaam! Het kan écht geen kwaad eens een rustdag of een paar rustdagen te nemen, integendeel, dat is soms ook echt nodig.
    Het weer is ook weer niet zo goed en dat doet er ook geen goed aan.
    Dus vooral de moed niet laten zakken, het komt wel weer goed!
    Dikke knuffel en kop op hé! Tot zondag!

    BeantwoordenVerwijderen